Book safe & secure No booking fee Free advice / 5 - reviews

Yes! The SurfaWhile Webshop is Live!

Array

Geen onderdeel van een categorie

Yes! The SurfaWhile Webshop is Live!


Hey allemaal!

We zijn ontzettend blij om jullie te laten weten dat onze spiksplinternieuwe webshop nu live is! 🎉 Na maanden van hard werk en liters koffie is het eindelijk zo ver. We kunnen niet wachten om onze te gekke producten met jullie te delen en om jullie de ultieme online winkelervaring te bieden.

Wat staat je te wachten in onze webshop? Nou, denk aan stijlvolle, duurzaam geproduceerde kleding en accessoires met een vleugje surfvibe. We breiden onze SurfaWhile-collectie stap voor stap uit, dus blijf zeker terugkomen om te zien wat we nog meer in petto hebben.

En het beste nieuws? Als je in 2024 met SurfaWhile op reis gaat, ontvang je een korting van € 25,- voor onze webshop bij een besteding van minimaal € 50,-. Dat is nog eens een leuk extraatje!

Waar wacht je nog op? Duik snel in onze webshop en laat ons weten wat je ervan vindt! We kunnen niet wachten om je te zien rondsnuffelen en je favoriete items te scoren.

We houden je niet langer in spanning: je vindt onze splinternieuwe webshop hier!

Tot snel,

Team SurfaWhile 🏄‍♀️

Hans van Mourik

Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, outdoors en ondernemen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zeer brede kennis over de surfreis-wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *