Book safe & secure No booking fee Free advice / 5 - reviews

Surfen & Wellness: Combineer Surfen met Yoga en Ontspanning

Array

Geen onderdeel van een categorie

Surfen & Wellness: Combineer Surfen met Yoga en Ontspanning


Ben jij op zoek naar een vakantie waar jij een actieve én ontspannen tijd zult beleven? Een surf & yoga vakantie biedt de perfecte balans tussen actie ontspanning. Laat je inspireren door de harmonie van surfen en yoga!

De magie van het surfen

Surfen gaat verder dan louter een sport; het is een ervaring die een connectie met de oceaan en met de natuur vormt. Het moment van het op een surfboard staan brengt een enorm gevoel aan vrijheid met zich mee, je zult ervaren dat je je helemaal 1 voelt met de natuur. Terwijl je op je surfboard staat, denk je even aan niets anders, en leef je volledig in het moment. Bovendien is geen golf hetzelfde, dus iedere nieuwe golf brengt weer een nieuwe ervaring mee.

Waarom surf & yoga zo verbonden zijn

Surfen en yoga zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysiek vullen deze verschillende activiteiten elkaar zeer goed aan. De flexibiliteit en kracht die met yoga wordt ontwikkeld, draagt bij aan de behendigheid en stabiliteit die nodig zijn bij het surfen. Daarnaast werkt yoga heerlijk ontspannend na een stevige surfsessie op de oceaan.

Naast dat de twee activiteiten elkaar fysiek goed aanvullen, hebben ze tevens veel gemeen op het mentale gebied. Zowel surfen als yoga zijn voor een groot deel ingericht op het centreren van focus en concentratie, het leven in het hier en nu. Je zult dit tijdens zowel het surfen als het yoga duidelijk merken, terwijl je het bij beide activiteiten op een andere manier merkt.

Gezonde voeding voor surfers

Tijdens een surf en yoga vakantie draait alles om de connectie tussen lichaam en geest. Hier hoort een bewuste en gezonde levensstijl bij, en dan kan het natuurlijk niet ontbreken aan gezonde en heerlijke maaltijden. Tijdens een surf & yoga vakantie kun je daarom genieten van heerlijke maaltijden, waar vaak uitstekende vegetarische opties beschikbaar zijn.

Bestemmingen voor een surf, yoga & wellness vakantie

Ben jij op zoek naar een surf & yoga vakantie? Hieronder vind je een aantal fantastische opties. Heb jij vragen over één of meer van deze accommodaties, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Star Surf Camp Deluxe in Moliets, Frankrijk

Op zoek naar een comfortabel surf & yoga camp op rijafstand van Nederland en België? Star Surf Camp Deluxe is volledig ingericht op dit concept. Dit internationaal georiënteerde surfcamp beschikt over verschillende typen accommodatie en verder kun je genieten van uitstekende maaltijden, professiojnele surflessen, ontspannen yoga sessies en vele activiteiten. Lees meer.

Dreamsea Surf House Sintra, Portugal

Dit boutique surfhuis in het prachtige Sintra is volledig ingericht op een surf & yoga ervaring. In een intieme setting zul je genieten van heerlijke maaltijden, veel yoga, een zwembad en wellness en uitstekende surflessen. Het is mogelijk om in een gedeelde of privé kamer te verblijven, en tevens zijn er een aantal luxe glampingtenten beschikbaar. Lees meer.

Dreamsea Glamping in Cantabrië, Spanje

Op zoek naar een bijzondere ervaring in het noorden van Spanje? De Dreamsea Glamping in Cantabrië biedt een fantastische ervaring voor een surf & yoga vakantie omringd door een prachtige omgeving. Je verblijft in een comfortabele glamping-tent, geniet van heerlijke maaltijden, neemt deel aan ontspannen yogasessies en kunt deelnemen aan nog vele andere activiteiten. Lees meer.

Dreamsea Surf House Fuerteventura, Canarische Eilanden, Spanje

Dit prachtige surfhuis tref je op Fuerteventura, in het plaatsje Corralejo, een van de bekendste surfspots van Europa. Dit zeer stijlvol ingerichte surfhuis bevindt zich op slechts 10 minuten lopen vanaf het strand, en hier kun je genieten van comfortabele kamers, uitstekende surflessen, ontspannen yogasessies, skate-sessies en vele activiteiten. Lees meer.

Hans van Mourik

Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, outdoors en ondernemen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zeer brede kennis over de surfreis-wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *