Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies / 5 - reviews
4.7/ 5 - 190 reviews

Homepage / Surf + taalreizen / Portugees / Portugees en surfen in Lissabon

Portugees en surfen in Lissabon

Wat is inbegrepen in deze reis?

Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gem. 20-35 jaar oud. Min. 17
Gemiddeld 8 studenten per klas

Appartement of gastgezin
Reis gemakkelijk naar Lissabon
Cursus begint iedere maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd

Gallery

Hoogtepunten

 • Prachtige stad: Lissabon is een van de meest populaire bestemmingen voor een citytrip in Europa, en dat is natuurlijk niet voor niets. De lange historie, het bruisende uitgaansleven, de geweldige ligging en de mooie stranden met super golven zijn slechts een aantal redenen waarom deze stad dé hotspot van het moment is.
 • Bruisend uitgaansleven: De nachten in Lissabon zijn lang, heel lang. Je begint de avond met een heerlijk dinner. Na het dinner geniet je van een drankje in een van de vele gezellige barretjes, en daarna zijn er tal van rooftop bars en clubs waar je kunt dansen tot in de zeer vroege uurtjes.
 • Geweldig surfen: Lissabon is omringd door een aantal geweldige surfspots. Tijdens jouw verblijf, worden de surflessen gegeven op het stadsstrand Carcavelos, maar vergeet zeker niet in de weekenden naar de stranden van Ericeira of Caparica te gaan, want daar zul je geweldige golven treffen!

Video Experience

Een bericht van jouw host

Director, Marco

Wij kijken ernaar uit om jou te laten zien wat Portugal zo geweldig maakt. Zijn het de 'pasteis de nata', het heerlijke weer, het surfen of gewoon de mensen hier? Voor iedereen springt er net wat anders uit en graag laten we dit allemaal aan jou zien.
Wij bieden Portugese lessen aan met een zeer persoonlijke aanpak. Onze partner faciliteert de surflessen en ook de accommodatie regelen wij. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. Zien we jou snel?

Over Portugees en surfen in Lissabon

Hieronder lees je alle benodigde informatie over deze surf + taalreis naar Lissabon, Portugal. Wij besteden veel zorg aan het up-to-date houden van deze informatie. Tijdens het boekingspoces zal duidelijk worden wat je precies boekt.

Over Lissabon, Portugal

 • Lissabon en omgeving: Lissabon is de hoofdstad van Portugal en ligt in het midden van het land, aan de voet van een rivier die uitmondt in de Atlantische Oceaan. Vanuit Lissabon heb je ook de mogelijkheid om een aantal hele leuke plekken in de buurt te bezoeken. Iets naar het noorden vind je het echte surfstadje Ericeira en het prachtige UNESCO-stadje Sintra. Iets ten zuiden van Lissabon vind je Caparica, ook een uitstekende surfplek.
 • Portugal: dit prachtige land ligt langs de gehele lengte aan de Atlantische Oceaan, waardoor er langs de hele kust vele surfspots zijn te vinden. Portugal heeft een zeer rijke geschiedenis, waardoor er in de Portugese steden veel bezienswaardigheden te zien zijn. Tevens beschikt dit land over een heerlijk klimaat, een uitstekende keuken en een zeer vriendelijke bevolking.

Over de Taalschool

 • Over de taalschool: de taalschool in Lissabon is een relatief jonge school die in haar korte bestaan een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. De school, gevestigd in een prachtig eeuwenoud Portugees gebouw, wordt gerund door een zeer betrokken koppel. Daarnaast wordt er een groot aantal activiteiten georganiseerd, waardoor op een hele leuke manier kennis wordt gemaakt met de Portugese cultuur en met jouw medestudenten.
 • De studenten: je zult Portugees leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Portugese taal en over Lissabon, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Taallessen

 • Portugese lessen: je volgt de Portugese lessen in groepjes van maximaal 7 studenten, op jouw eigen niveau. De focus zal zowel op het lezen en schrijven liggen als op de meer communicatieve vaardigheden; spreken en luisteren. Per week zul je 20 lesuren (55 minuten per les) Portugees volgen. Zo is dit programma dus uitstekend te combineren met surflessen. Je kunt ook kiezen voor de upgrade, waar je per week ook 5 privélessen krijgt. Zo pik je het Portugees nog sneller op.
 • Portugees + surfen:  wil jij jouw Portugese cursus aanvullen met surflessen, dan kan dat! Per week kun je twee surflessen volgen, welke worden gegeven op Carcavelos, een van de beste surfspots van Lissabon. De surflessen worden gegeven door ene gerenommeerde surfschool. Ga jij voor 3 of zelfs 5 surflessen per week?

Over de studenten

 • De studenten: je zult Portugees leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Portugese taal en over Lissabon, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Surflessen

 • Surfles: per week kun je kiezen voor 3 of 5 surflessen van 90 minuten surfles. Tijdens deze lessen zijn alle materialen inclusief, dus je hoeft alleen maar op te komen dagen. Het is erg makkelijk om ter plekke nog meer surflessen bij te boeken indien je dat zou willen.
 • Materiaal: indien je buiten de lessen om ook zou willen surfen, is dat uiteraard goed mogelijk. Je kunt bij de surfschool materiaal huren of anders wellicht een surfboard kopen (dit kan vaak ook tweedehands).

Over de Surfcondities

 • De surflessen worden gegeven op verschillende niveaus. De surfinstructeurs zullen er voor zorgen dat jij les krijg op jouw niveau, ook als je nog nooit gesurft heb zal je dit snel leren.
 • Ben jij een ervaren surfer dan raden wij aan om op locatie een tweedehands surfboard aan te schaffen

Accommodatie

 • Gastgezin: je zult verblijven in een gastgezin waar je je eigen kamer krijgt. In de meeste gezinnen deel je de badkamer met de familie, en eventueel een of meerdere medestudent(en). De meeste gezinnen wonen in het centrum van Lissabon, maar er is een optie dat je de metro of de bus moet nemen om bij de school te komen. Het centrum van Lissabon is goed beloopbaar, dus vaak ben je zo bij de school.
 • Wat is inbegrepen: bij een aantal gastgezinnen is er wifi, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Bij jouw verblijf is het ontbijt inclusief. Verder zal je ook beddengoed krijgen, maar je wordt wel geacht je eigen handdoek mee te nemen. Eenmaal per week wordt jouw kamer schoongemaakt, waar je bed elke 2 weken zal worden verschoond.
 • Tip: kom samen (koppel of vrienden) en krijg een mooie korting
 • Gedeeld appartement: wil jij liever een kamer in een gedeeld appartement? In het prijsoverzicht hebben we een richtprijs vermeld, welke kan veranderen. Dit hangt af van de beschikbaarheid en de duur van jouw verblijf. De school heeft een aantal appartementen beschikbaar, maar die kunnen niet te allen tijde gegarandeerd worden qua beschikbaarheid.

Wat is er te doen?

 • Musea en cultuur: de rijke geschiedenis van Lissabon heeft ertoe geleid dat de stad over een enorme culturele rijkdom beschikt. Ook vind je in de stad een aantal hele bijzondere wijken waar je helemaal in kunt verdwalen. Denk hierbij aan de Baixa, Ginjihna en Afama. Het is een absolute aanrader om hier een walking tour te ondernemen.
 • Rondom Lissabon: Lissabon is een prachtige stad, maar ook de omgeving is meer dan de moeite waard. Zo tref je rondom Lissabon een aantal prachtige wijngaarden. Ook het UNESCO stadje Sintra is een must-visit. Tot slot zijn daar nog de surfspots van Ericeira en Caparica, die zich op korte afstand van de stad bevinden.
 • Overige activiteiten: door de taalschool worden er gedurende de hele week activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het maken van pastel de nata, portugese tegeltjes verven, en nog veel meer.
 • Bairro Alto: een van ‘s werelds bekenste uitgaanswijken, met talloze barretjes en gezelligheid, zowel binnen als op straat.

Locatie

De locatie van de taalschool vind je op onderstaand kaartje. Hieronder vind je de beste maniere(n) om er te komen.

Adres

 • Portuguese Connection
 • Praça do Príncipe Real 23
 • 1250-096 Lisboa
 • Portugal

How to get there?

 • Vliegveld: vanaf het vliegveld van Lissabon kun je heel gemakkelijk het centrum bereiken.
 • Auto: indien je een auto wilt huren, raden we je aan dit alleen te doen als je het echt nodig hebt. Parkeren in Lissabon is vaak erg ingewikkeld.

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je aan op zondag maar mocht je nou al eerder naar Lissabon willen komen om even te acclimatiseren is dat geen probleem. Je kunt zelf een hostel/hotel boeken of we kunnen voor je nagaan of het verblijf eerder al beschikbaar is.
 • Valuta: in Portugal betaald men met de Euro
 • Pinnen en creditcard: in Lissabon kun je zo goed als overal pinnen
 • Wifi: in de taalschool is wifi aanwezig.
 • Check-in: vindt plaats op Zondag, tijd is afhankelijk van de aankomst tijd en wordt nader bepaald.
 • Check-out: vindt plaats op zaterdag, je dient uit te checken voor 12.00.

Basic paklijst

In de welkomstinformatie ontvang je meer informatie over 'wat in te pakken'. Voorlopig willen we jou op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken:
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Warm clothing (it can sometimes cool down in the evenings)
 • Some cash can always be useful

Prijslijst

Hieronder tref je de prijslijst voor Portugees en surfen in Lissabon. Wij doen ons uiterste best om deze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden, maar de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel. Vul het boekingsformulier in voor een gratis en vrijblijvend prijsoverzicht voor de door jou gewenste surf + taalreis.
Taal:
Type acco.:
Jouw kamer:
Portugees (20)
Appartement
Privé
Portugees (20)
Gastgezin
Privé
Portugees (20+5)
Appartement
Privé
Portugees (20+5)
Gastgezin
Privé
1 week € 508,- € 428,- € 655,- € 575,-
2 weken € 986,- € 849,- € 1.266,- € 1.128,-
3 weken € 1.436,- € 1.241,- € 1.833,- € 1.638,-
4 weken € 1.856,- € 1.603,- € 2.356,- € 2.103,-
5 weken € 2.320,- € 2.010,- € 2.945,- € 2.635,-
6 weken € 2.784,- € 2.416,- € 2.945,- € 3.166,-
7 weken € 3.248,- € 2.823,- € 4.123,- € 3.698,-
8 weken € 3.712,- € 3.230,- € 4.712,- € 4.229,-
Exta Week € 464,- € 406,- € 589,- € 531,-
Surfen 3 lessen per week € 90,- € 90,- € 90,- € 90,-
Surfen 5 lessen per week € 150,- € 150,- € 150,- € 150,-
3 x diner per week n.v.t. € 30,- € 30,- € 30,-
4.7/ 5 - 190 reviews

Reviews

Portugees en surfen in Lissabon is beoordeeld met een 4.7 /5, gebaseerd op reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

5/ 5

Johanna Schneider

More than happy that I’ve chosen this language school for my first portuguese experience! 🤩 would always recommend! Super friendly stuff and high qualified & open minded

eachers ☺️🙏🏼 I gained lots of knowledge and continued to learn online with “PC”. Our group was well mixed (age, nationality etc.). The school is located in a very nice area, public transport is quite easy to reach and nearby you can find food options.

Open volledige review(s)
5/ 5

Marta Raaka

I did a one week immersion class in May that was excellent! Thanks to a short online test, I was placed with two others students at my level. Our wonderful teacher, Rafael, k

pt us engaged and covered a lot of material. He was very organized and good at drawing out conversation from each one of us. I look forward to returning for more classes. The location in the Principe Real neighborhood is very convenient and a fun area to explore. Highly recommend this school.

Open volledige review(s)
5/ 5

Motasim

I've been doing private online lessons for a few months and decided to join this school for an intensive week. The progress I made in such a short period was incredible and my

confidence has sky rocketed. Everyone at the school was super friendly and helpful. Our teacher Diana was fantastic! Definitely recommended for anyone serious about learning Portuguese.

Open volledige review(s)
5/ 5

Winnie Kirdpoo

I have been learning Portuguese here since level A1.1 and have had very good experience with the school. I always enrolled in their online evening classes. The lessons are wel

planned. The materials the school provided really made learning Portuguese easy. I will be finishing A2.2 soon and feel very comfortable reading, writing, and speaking Portuguese.

Open volledige review(s)
4/ 5

hugo le floch

I attended 2 different levels at this school and I really improved my level of Portuguese. Classes are well prepared by teachers, interactive and concrete enough. I feel more

omfortable having a conversation with locals here now. Being in a small group (6 people) help to practice both written and oral. Sometimes it's quite hard to manage homework with our personal and professional lives, I would appreciate a bit more flexibility.

Open volledige review(s)

Waarom boek je via SurfaWhile?

Boek veilig via SurfaWhile

 • Jouw boeking verloopt veilig, vertrouwd en gemakkelijk
 • Via SurfaWhile betaal je geen boekings- of reserveringskosten
 • Wij helpen jou aan de surftrip die écht bij jou past

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

SurfaWhile Garantie: SurfaWhile garandeert jou dat jij je geld terug krijgt indien ten tijde van jouw surfvakantie de situatie ter plekke niet veilig genoeg is om jouw geboekte vakantie uit te voeren. Meer info over onze COVID-19 policy.

Vrijblijvende aanvraag

Heb jij interesse in deze reis? Vul het het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

...

Over de partner

Deze compleet verzorgde surf + taalreis vindt plaats bij Portuguese Connection in Lissabon, Portugal.

Marco en Joana hebben een fantastisch team wat klaar staat om het de studenten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij werken erg fijn met ze samen en bijna tijdens al onze bezoeken aan Lissabon gaan we wel even koffie drinken op de school.

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

SurfaWhile garantie
Regio Montañita, Ecuador, 4.7 / 5 - 23 reviews

Spaans en surfen in Ecuador

Gem. 18-32 jaar oud. (Min. 16)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus, alle surfniveaus
Cabañas of gastgezin
Airport pick-up of reis per OV
SurfaWhile garantie
Regio Canarische Eilanden, Spanje, 4.9 / 5 - 210 reviews

Spaans en surfen op Tenerife

Gem. 18-29 jaar oud. (Min. 16)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Gedeeld appartement of gastgezin
Reis per OV of airport pick-up
SurfaWhile garantie
Regio Biarritz, Frankrijk, 3.8 / 5 - 21 reviews

Frans en surfen in Biarritz

Gem. 19-29 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Mrt - Nov
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Gastgezin
Busvervoer of OV
SurfaWhile garantie
Tamarindo, Costa Rica, 4.2 / 5 - 39 reviews

Spaans en surfen in Tamarindo

Gem. 19-31 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Appartementen of gastgezin
Airport pick-up of bus beschikbaar
SurfaWhile garantie
Regio Andalusië, Spanje, 4.9 / 5 - 86 reviews

Spaans en surfen in Cadiz

Gem. 20-30 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Sep - Apr
Alle taalniveaus, beginnende surfers
Appartement, gastgezin of residentie
Reis per trein of bus naar Cádiz
SurfaWhile garantie
Regio Puerto Escondido, Mexico, 4.5 / 5 - 124 reviews

Spaans en surfen in Mexico

Gem. 20-33 jaar oud. (Min. 18)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Appartement of gastgezin
Reis gemakkelijk naar de school

De Kleine Lettertjes

Algemene voorwaarden Op deze boeking zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.
Annuleringen Zie onze algemene voorwaarden voor het annuleringsbeleid.
Wijziging van boeking Zie onze algemene voorwaarden voor het wijzigingsbeleid.
Travel Operator Deze surfvakantie wordt uitgevoerd door SurfaWhile in samenwerking met Portuguese Connection.
Minimumleeftijd De minimumleeftijd om in deze accommodatie te verblijven is 17 jaar oud. Deelnemers jonger dan 18 jaar ontvangen een formulier welke door een ouder of verzorger ondertekend dient te worden.
Type accommodatie Tijdens het boekingsproces kun je het gewenste accommodatietype selecteren.
Exclusief Tijdens het boekingsproces kun je de inbegrepen onderdelen van de reis selecteren.
Reisdocumenten De reisdocumenten voor deze surfvakantie worden bij tijds opgestuurd per email. Indien informatie over visa relevant is, verwijzen we je graag door naar deze pagina.
Voorkeuren Als je dit achteraf doorgeeft, kunnen wij jouw voorkeur(en) niet garanderen.
Toeristenbelasting Eventueel touristenbelasting dient op locatie betaald te worden.
Locatie en accommodatie Locatie: deze surfvakantie vindt plaats in in .
Duur van de vakantie Tijdens het boekingsproces kun je het gewenste aantal nachten selecteren.
Verzekering Open deze pagina voor informatie over een reisverzekering en een annuleringsverzekering.
Garantiefonds Wij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (nummer: 1395). Per persoon zijn wij verplicht een eenmalige bijdrage van € 7,50 te vragen.
Disclaimer Elke dag besteden we grote zorg en aandacht om de informatie over deze vakantie up-to-date te houden. Toch kan het voorkomen dat faciliteiten, openingstijden en / of eventuele kosten wijzigen.