Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies / 5 - reviews

SurfaWhile Surftrips voor bedrijven

Boek de Surfvakantie die bij jouw groep past!

/ 5 - reviews

Homepage / Groepsreizen / Surftrips voor bedrijven

Surftrips voor bedrijven

Voor zowel losse teams als gehele bedrijven (van MKB tot corporates en alles wat daartussen valt) organiseren wij al jaren de leukste surftrips met een verbindend karakter. Afgaande op jullie wensen vullen wij het programma in zodat jullie er echt wat aan hebben, naast alle lol die sowieso al inclusief is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Van kleine retreats tot groepen van 200
Surf camps, huizen of hotels
Surfles optioneel
Surfmateriaal inbegrepen

Tal van opties qua activiteiten
Team-building en veel meer
Locaties over de hele wereld
Duurzame elementen

Video Experience

Over Surftrips voor bedrijven

Graag luisteren we naar wat jullie wensen zijn. Bestemmingen in Frankrijk en (Noord-)Spanje zijn per bus bereikbaar (zelf rijden kan natuurlijk ook) en bij de bestemmingen waar jullie de trein of het vliegtuig pakken, zullen we uiteraard zorgen voor een pick-up vanaf het vliegveld of een treinstation. Waar ligt jullie voorkeur?

 • Europa: 
  • Portugal
  • Frankrijk
  • Spanje
 • Afrika:
  • Zuid-Afrika
  • Marokko
 • Azië:
  • Bali, Indonesië
  • Sri Lanka
 • Latijns-Amerika:
  • Nicaragua
  • Costa Rica
  • Mexico
  • Ecuador

Uiteraard hebben wij een ruim netwerk van partners, dus ook op vele andere plekken liggen er mogelijkheden.

Wij bieden de volgende type onderkomens aan, waar we graag met jullie meekijken wat het beste aansluit op de wensen.

Hotel: het is goed mogelijk om een hotel aan het strand te boeken, waar we privé kamers, twin en triple rooms kunnen aanbieden. Optioneel zijn er ook gym-faciliteiten en co-work plekken aanwezig.

Surf House: er zijn tegenwoordig surf huizen in alle soorten en maten. Het is mogelijk om een kleinschalig- of groter surfhuis te regelen en uiteraard zijn er ook opties waarbij het gaat om gedeelde kamers of enkel privé kamers. Het gaat hier vooral om wat jullie wensen zijn want (bijna) alles is mogelijk.

Surfkamp: ook is het mogelijk (met name binnen Europa) om in een surfkamp te verblijven. Hierbij lopen de mogelijkheden van simpele tentjes tot luxe tipi-tenten en sheddies.

Het aantal deelnemers is helemaal vrij in te vullen.

Wij kunnen een geschikte accommodatie aanbieden voor alle aantallen, zoals bijv. groepen tot 10 of 20 personen, 50, 150 of zelfs 250 personen. Alles is mogelijk. Vaak kun je kiezen om een hele accommodatie af te huren of een gedeelte daarvan.

Ook qua aantal dagen is het helemaal vrij invulbaar. Er zijn groepen die weggaan voor 4 nachten maar een verblijf van een week – of zelfs 2, is ook mogelijk.

Het is mogelijk om vrij te surfen of surflessen te boeken. Deze kunnen worden gegeven op alle niveaus en afhankelijk van ‘het niveau’ van de deelnemers kunnen wij bepaalde bestemmingen (tevens afhankelijk van de tijd van het jaar) aanraden. Wij werken samen met partners waar persoonlijke aandacht en professionele hulp hoog in het vaandel staan.

In overleg kunnen we kijken in hoeverre vrij surfen mogelijk is, waar wij het vervoer naar het strand ook voorzien (indien jullie niet al op loopafstand zitten).

Naast het surfen, de lol en de leuke activiteiten, is er ook altijd een mogelijkheid om een speciale draai te geven aan de groepsreis surfen.

 • Team-building: naast het surfen zijn er verschillende mogelijkheden om activiteiten in groepen te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan voetbal/volleybal toernooien, een beach clean-up of een andere activiteit waar een maatschappelijke draai aan zit. Tevens hebben we ervaring in de maaltijden door kleine groepjes te laten verzorgen (waar het zeker ook mogelijk is dat wij alle maaltijden voorzien)
  • onze partners bieden surfaccommodaties aan en zijn niet gespecialiseerd in het beter laten functioneren van teams binnen bedrijven. Ze denken graag mee hoe ze activiteiten in groepen kunnen laten plaatsvinden maar geven ‘geen training of consults’. Wel zijn er mogelijkheden om externen in te huren
 • Surfrider Foundation: deze organisatie, die over de hele wereld zit, zet zich in om onze Oceanen zo schoon mogelijk te houden. Dit doen zij door middel van (met name) voorlichting en de organisatie en facilitatie van  beach clean-ups. Bij surftrips in/rondom Biarritz (Frankrijk), San Sebastian (Noord-Spanje) of Lissabon (Portugal) is het goed mogelijk om deze organisatie te betrekken bij de groepsreis surfen. Hierbij kan er bijv. voorlichting gegeven worden aan de medewerkers, eventueel gevolgd door een beach/forest clean-up
 • City-trip: gaan jullie met z’n allen op dagtrip naar een grote stad dichtbij jullie accommodatie? Een guided city-tour, een bezoek aan musea of het verkennen van een stad op gastronomisch vlak is allemaal mogelijk
 • Co-work: indien jullie tijdens het verblijf ook willen werken, is dat zeker mogelijk. Dit kan gaan om een tafel waar gewerkt kan worden of een werkruimte met aparte werkplekken en een ruimte voor calls.

De maaltijden kunnen helemaal worden afgestemd op jullie wensen. Veel bedrijven kiezen voor een ontbijt buffet wat elke dag geserveerd wordt en tevens 5 maaltijden (bij een weekverblijf), zodat er 2 vrije avonden zijn. Tevens de lunch zou dan op eigen initiatief zijn. Het is geen probleem om dit ook te voorzien.

Speciale wensen:

Het is ook een optie om zelf een menu samen te stellen. Bij bepaalde eetwensen zullen wij een bepaalde accommodatie aandragen die reeds ervaring heeft met dit type eten. Denk hierbij bijv. aan proteïnerijke menu’s. Ook is het goed mogelijk om rekening te houden met (de meest voorkomende-) allergieën.

Wat heeft jullie voorkeur?

 • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje,l Portugal of buiten Europa) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes worden afgezet.
 • Busvervoer: voor de accommodaties in Frankrijk en Noord-Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele mensen naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren. Uiteraard komt de bus jullie op kantoor ophalen (of op een andere gewenste locatie) en zal jullie daar ook weer netjes afzetten.
 • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Indien dit een groot aantal auto’s zou zijn, kan het handig zijn om dit even te laten weten, i.v.m. het inventariseren voor parkeerplekken.
 • Trein: bepaalde surfspots in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje zijn ook per trein te bereiken. Wij verzorgen uiteraard de pick-up vanaf het desbetreffende treinstation, waar jullie ook weer afgezet zullen worden.

Reviews

/ 5 - reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een /5 op Google, gebaseerd op reviews.

Waarom boek je met SurfaWhile?

Boek direct bij SurfaWhile
Géén verborgen boekingskosten

Nederlandstalige klantenservice
Zekerheid van GGTO en VVKR

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag