Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies / 5 - reviews

SurfaWhile Surf- en watersportverenigingen

Boek de Surfvakantie die bij jouw groep past!

/ 5 - reviews

Homepage / Groepsreizen / Surf- en watersportverenigingen

Surf- en watersportverenigingen

Wij kijken ernaar uit om jullie surftrip te organiseren op een van onze bestemmingen. Surfen in Zuid-Frankrijk of op de Canarische Eilanden? Een beginnersspot in Noord-Spanje of de indrukwekkende kust van Portugal ontdekken? Zelfs ver buiten Europa kunnen wij jullie trip neerzetten. Wij denken graag mee met jullie vereniging.

Wat zijn de mogelijkheden?

Groepen van klein tot groot
Verblijf voor alle budgetten
Surfles of Surf Guiding
Surfmateriaal inbegrepen

Extra activiteiten
Citytrips
Frankrijk, Spanje, Portugal
Duurzame elementen

Video Experience

Over Surf- en watersportverenigingen

Afhankelijk van het (gemideelde) niveau van de deelnemers uit jullie groep zullen wij een of meerdere bestemmingen voorstellen, waar onze bestemmingen zich bevinden op de beste surfspots wereldwijd.

 • Europa: denk aan Frankrijk, Spanje (zowel Noord, Zuid en Canarische Eilanden) Portugal, Engeland en Ierland. Tevens is er in Nederland en België een hoop mogelijk
 • Afrika: Marokko is een erg populair surfland en ook in bijv. Zuid-Afrika kunnen wij een trip faciliteren
 • Latijns Amerika: gaan jullie surfen in Mexico, Nicaragua, Costa Rica of Ecuador? Wij regelen het
 • Azië: hier presenteren we jullie graag Indonesië en Sri Lanka, stuk voor stuk topbestemmingen

Wij hebben verschillende opties als het neerkomt op verblijf:

 • Surfkamp: bij jullie surfreis kan het verblijf in een surfkamp erg leuk en gezellig zijn. Bovendien is dit vaak qua prijs wat voordeliger. Met name in Frankrijk zijn er veel surfkampen te vinden
 • Hostel: kiezen jullie voor een hostel met gedeelde kamers en keuken? Alles is mogelijk
 • Surf House: voornamelijk in Spanje en Portugal en daarbuiten is het verblijf in een surf house gebruikelijk. De meeste huizen bieden zowel privé als gedeelde kamers, waar we graag meedenken met de wensen
 • Hotel: ook zijn er groepen die kiezen voor een verblijf in een hotel, optioneel met fitness ruimte en uitzicht over zee

Uiteraard is het mogelijk om veel te surfen. Naast het vrij surfen bieden wij het volgende aan:

 • Surfles: van lessen voor beginners tot aan gevorderden, alles is mogelijk. Of je nu de eerste keer het water in gaat of eindelijk een keer een tube wilt rijden, bij ons zit je aan het goede adres
 • Surf Guiding: willen jullie zelf gaan surfen (eigen boards of huur) en zouden jullie graag 1-2 locals hebben die jullie de beste spots laten zien? We’ve got you! In landen als Portugal of Marokko (en vele anderen) is het super belangrijk om te weten bij welke spots jij op welk moment kunt surfen.

Naast het surfen zal er voldoende tijd zijn voor leuke en leerzame activiteiten. Meestal is het geen probleem om dit in het programma te passen. Verder kunnen we wijzen op deze populaire activiteiten:

 • Sustainable: de eerder genoemde activiteiten als een beach clean-up of een bezoek aan (bijv.) de Surfrider Foundation is op een aantal locaties makkelijk te realiseren.
 • Yoga: dit is erg populair, zeker in combinatie met surfen. Sommige scholen brengen een eigen yoga docent(e) mee en dit is natuurlijk ook door de accommodatie te regelen.
 • Sport & spel: al dan niet in toernooi-vorm zijn er tal van spellen mogelijk. Een middag voetbal of volleybal op het strand of een sessie fitness.
 • Party: indien jullie waarde hechten aan een feestje op z’n tijd, is dat goed mogelijk. Wij kunnen hier zeker rekening mee houden betreffende de accommodatie.

De maaltijden kunnen helemaal worden afgestemd op jullie wensen. Veel groepen maken gebruik van de aangeboden maaltijden omdat dit veel werk scheelt en het kan worden geboekt tegen een scherp tarief. Wat regelmatig gebeurt is dat groepen bijv. 2 avonden vrij zijn, zodat de studenten (tijdens een city trip of na een ‘vrije middag’) zelf wat kunnen scoren.

Meest gebruikelijke:

Dagelijks ontbijt en het zelf klaarmaken van een lunch pakket (voor op het strand of ergens anders). Een aantal (of alle) avonden wordt er dan een maaltijd geserveerd, bij de surf accommodatie of bij een restaurantje in de buurt.

Speciale wensen:

Het is goed mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Bij bepaalde eetwensen zullen wij een bepaalde accommodatie aandragen die reeds ervaring heeft met dit type eten. Denk hierbij bijv. aan proteïnerijke menu’s. Ook is het goed mogelijk om rekening te houden met (de meest voorkomende-) allergieën.

Welke optie heeft jullie voorkeur? Uiteraard is het geen probleem om meerdere surf boards mee te nemen, daar houden we zeker rekening mee.

 • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje,l Portugal of buiten Europa) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes worden afgezet, incl. alle zelf meegenomen surfboarden.
 • Busvervoer: voor de accommodaties in Frankrijk en Noord-Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele mensen naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren. Het is goed mogelijk om een extra bak toe te voegen, voor de boards.
 • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Indien dit een groot aantal auto’s zou zijn, kan het handig zijn om dit even te laten weten, i.v.m. het inventariseren voor parkeerplekken.
 • Trein: bepaalde surfspots in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje zijn ook per trein te bereiken. Wij verzorgen uiteraard de pick-up vanaf het desbetreffende treinstation, waar jullie ook weer afgezet zullen worden.

Reviews

/ 5 - reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een /5 op Google, gebaseerd op reviews.

Waarom boek je met SurfaWhile?

Boek direct bij SurfaWhile
Géén verborgen boekingskosten

Nederlandstalige klantenservice
Zekerheid van GGTO en VVKR

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag