Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies / 5 - reviews

SurfaWhile Studenten- en studieverenigingen

Boek de Surfvakantie die bij jouw groep past!

/ 5 - reviews

Homepage / Groepsreizen / Studenten- en studieverenigingen

Studenten- en studieverenigingen

Ben jij op zoek naar een surfvakantie met jouw dispuut, studie- of studentenvereniging? SurfaWhile heeft ruime ervaring met het organiseren van groepsreizen voor studenten. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met jullie mee over de opties. Van budgetreizen tot surftrips met een luxer karakter.

Wat zijn de mogelijkheden?

Groepen van 10 tot meer dan 200 personen
Accommodaties voor verschillende budgetten
Surfles optioneel
Surfmateriaal inbegrepen

Party of livemuziek
Citytrips, yoga, beachvolleybal en meer
Frankrijk, Spanje, Portugal of buiten Europa
Maaltijden optioneel

Video Experience

Groepsreizen Specialist

Olmo, Co-Founder & Groepsreizen Specialist

Hoe klinkt het om met jouw studiegenoten op surftrip te gaan? Vanuit SurfaWhile helpen wij al jaren met het organiseren van surfreizen voor studie- en studentenverenigingen.
Deze reizen zijn zeer flexibel in te vullen, en mogelijk voor verschillende budgetten. Zo organiseren wij busreizen naar Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje, maar ook is het mogelijk om naar bijv. Portugal of Marokko te vliegen. Ook op locatie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Over Studenten- en studieverenigingen

Graag vertellen we je meer over de opties die wij bieden voor studie- en studentenverenigingen. En zelfs als jullie exacte wens hier niet tussen staat, zijn wij ervan overtuigd dat we jullie toch een passend voorstel kunnen doen. Velen gingen jullie al voor.

Zowel voor disputen, gehele verenigingen of study associations regelen wij de leukste surftrips met een invulling naar wens. De nadruk kan liggen op veel surfen en de lifestyle of juist meer op feestjes en gezelligheid. Er zijn groepen die kiezen voor een duurzaamheidsthema tijdens de week en indien jullie graag voor een week kiezen om fit te worden is dat ook heel goed mogelijk.

Afgaande op jullie wensen komen wij met een passende invulling van jullie surftrip

Graag luisteren we naar wat jullie wensen zijn. Bestemmingen in Frankrijk en (Noord-)Spanje zijn per bus bereikbaar (zelf rijden kan natuurlijk ook) en bij de bestemmingen waar jullie de trein of het vliegtuig pakken, zullen we uiteraard zorgen voor een pick-up vanaf het vliegveld of een treinstation. Waar ligt jullie voorkeur?

 • Europa: 
  • Portugal
  • Frankrijk
  • Spanje
 • Afrika:
  • Zuid-Afrika
  • Marokko
 • Azië:
  • Bali, Indonesië
  • Sri Lanka
 • Latijns-Amerika:
  • Nicaragua
  • Costa Rica
  • Mexico
  • Ecuador

Uiteraard hebben wij een ruim netwerk van partners, dus ook op vele andere plekken liggen er mogelijkheden.

Wij hebben verschillende opties als het neerkomt op verblijf:

 • Surfkamp: bij jullie surfreis kan het verblijf in een surfkamp erg leuk en gezellig zijn. Bovendien is dit vaak qua prijs wat voordeliger. Met name in Frankrijk zijn er veel surfkampen te vinden
 • Hostel: kiezen jullie voor een hostel met gedeelde kamers en keuken? Alles is mogelijk
 • Surf House: voornamelijk in Spanje en Portugal en daarbuiten is het verblijf in een surf house gebruikelijk. De meeste huizen bieden zowel privé als gedeelde kamers, waar we graag meedenken met de wensen
 • Hotel: ook zijn er groepen die kiezen voor een verblijf in een hotel, optioneel met fitness ruimte en uitzicht over zee

Het is mogelijk om vrij te surfen of surflessen te boeken. Deze kunnen worden gegeven op alle niveaus en afhankelijk van ‘het niveau’ van de deelnemers kunnen wij bepaalde bestemmingen (tevens afhankelijk van de tijd van het jaar) aanraden. Wij werken samen met partners waar persoonlijke aandacht en professionele hulp hoog in het vaandel staan.

In overleg kunnen we kijken in hoeverre vrij surfen mogelijk is, waar wij het vervoer naar het strand ook voorzien (indien jullie niet al op loopafstand zitten).

Graag kijken we samen met jullie hoe we de surf trip zo kunnen aankleden dat dit het beste aansluit op jullie wensen:

 • CityTrip: gaan jullie met z’n allen op dagtrip naar San Sebastian, Bordeaux, Lissabon, Porto of een andere wereldstad? Wij zorgen (indien gewenst) voor een guided city tour, voldoende tijd om te shoppen en ook hebben we de leukste tips voor het eten.
 • Booze Cruise: kiezen jullie voor een onvergetelijke Booze Cruise? Een dag(deel) op een boot met drankjes inclusief
 • Beach clean-up: vinden jullie het leuk om met de hele groep de handen uit de mouwen te steken? Maak het nabijgelegen strand schoon en doe wat terug voor Moeder Natuur
 • Surfrider Foundation: deze organisatie, die over de hele wereld zit, zet zich in om onze Oceanen zo schoon mogelijk te houden. Dit doen zij door middel van (met name) voorlichting en de organisatie en faciliteren van beach clean-ups. We kunnen een bezoekje voor jullie organiseren
 • Sports: het is altijd mogelijk om voetbal- en volleybaltoernooien op te zetten
 • Eigen ideeën: de opties hierin strekken zich erg ver. Indien jullie hier zelf ideeën over hebben, kijken we hier graag samen naar.

De maaltijden kunnen helemaal worden afgestemd op jullie wensen. Veel groepen maken gebruik van de aangeboden maaltijden omdat dit veel werk scheelt en het kan worden geboekt tegen een scherp tarief. Wat regelmatig gebeurt is dat groepen bijv. 2 avonden vrij zijn, zodat de gasten (tijdens een city trip of na een ‘vrije middag’) zelf wat kunnen scoren.

Meest gebruikelijke:

Dagelijks ontbijt en het zelf klaarmaken van een lunch pakket (voor op het strand of ergens anders). Een aantal (of alle) avonden wordt er dan een maaltijd geserveerd, bij de surf accommodatie of bij een restaurantje in de buurt. Het is uiteraard ook mogelijk om de lunch ook als buffet-vorm te nuttigen.

Speciale wensen:

Het is ook een optie om zelf een menu samen te stellen. Bij bepaalde eetwensen zullen wij een bepaalde accommodatie aandragen die reeds ervaring heeft met dit type eten. Denk hierbij bijv. aan proteïne-rijke menu’s. Ook is het goed mogelijk om rekening te houden met (de meest voorkomende-) allergiën.

Drinken:

Sommige groepen vinden het leuk om een of meerdere avonden voor bijv. 2 uur onbeperkt bier, wijn en sangria te drinken. Dit is uiteraard mogelijk. Indien jullie hier bepaalde ideeën over hebben, horen wij dat graag.

Wat heeft jullie voorkeur?

 • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje,l Portugal of buiten Europa) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes worden afgezet.
 • Busvervoer: voor de accommodaties in Frankrijk en Noord-Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele mensen naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren.
 • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Parkeerplekken zijn geen probleem
 • Trein: bepaalde surfspots in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje zijn ook per trein te bereiken. Wij verzorgen uiteraard de pick-up vanaf het desbetreffende treinstation, waar jullie ook weer afgezet zullen worden.

Reviews

/ 5 - reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een /5 op Google, gebaseerd op reviews.

Danee, AEGEE Utrecht

"We hebben een ontzettend leuke week gehad dankzij Surfawhile en de geweldige crew van het surfkamp! De communicatie met Surfawhile was snel en duidelijk en er werd op tijd gecommuniceerd over veranderingen, waardoor we goed voorbereid waren op alles. Het surfkamp zelf was geweldig, met leuke crewleden, veel activiteiten en surf- en yogalessen van hoge kwaliteit. Wij komen zeker nog een keer terug!"

UCSA TripCo, Utrecht

Hoewel deze reis vanwege de omstandigheden van dit jaar niet heeft kunnen plaatsvinden, was het werken met surfawhile efficiënt en betaalbaar. Als studentenorganisatie zoeken we naar de beste locaties voor onze universitaire reizen en Olmo heeft ons veel geholpen. Hij was altijd beschikbaar, altijd vriendelijk en vooral erg begripvol met onze situatie. Volgend jaar gaan we weer samenwerken met surfawhile om weer een surftrip te organiseren.

Waarom boek je met SurfaWhile?

Boek direct bij SurfaWhile
Géén verborgen boekingskosten

Nederlandstalige klantenservice
Zekerheid van GGTO en VVKR

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag