Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies / 5 - reviews

SurfaWhile Groepsreizen

Boek de Surfvakantie die bij jouw groep past!

/ 5 - reviews

Homepage / Groepsreizen

Groepsreizen

Via SurfaWhile boek jij de surftrip voor groepen die speciaal bij jullie aansluit. Verschillende groepen (van klein tot groot en met verschillende budgetten) gingen jullie voor. Wij bieden accommodaties over de hele wereld aan en denken actief mee met de invulling van jullie ultieme trip. Veel groepen vinden het erg fijn dat wij het hele boekingsproces uit handen (kunnen) nemen, incl. betaling per persoon.
Naast het verblijf kunnen wij voorzien in surflessen, vervoer, activiteiten en maaltijden, waar alles optioneel is. Stuur ons een berichtje en graag leggen we jullie een aantal leuke opties, vrijblijvend, voor.

Groepsreizen per categorie

Meer informatie over Groepsreizen

Al sinds 2015 hebben wij ervaring met het organiseren van surftrips voor allerlei groepen. Van studentenverenigingen tot middelbare scholen en van bedrijven tot surf clubs. Wij denken met jullie mee en vanwege ons ruime netwerk van partners wereldwijd weten wij altijd een optie te vinden die bij jullie aansluit. Het feit dat wij alles rondom de boeking op ons nemen en meestal contact houden met 1 of 2 personen namens de hele groep werkt erg goed voor velen. Indien jullie het fijn zouden vinden dat elke deelnemer zijn/haar plekje bevestigt d.m.v. een individuele (aan)betaling aan ons, is dat zeker mogelijk.

Surfen: afhankelijk van wat jullie willen is het mogelijk om vrij te surfen, surfles te nemen of te kiezen voor Surf Guiding – waar jullie worden meegenomen om vrij te surfen op de beste surf spots in de buurt van de accommodatie.

Chillen: uiteraard is het ook mogelijk voor (een aantal van) de deelnemers om juist lekker te chillen en te genieten van de surf-vibe, zonder zelf actief in het water te liggen. Hoewel wij uiteraard iedereen aanraden om wel lekker te gaan surfen, snappen wij ook heel goed dat je helemaal tot rust kunt komen indien je de anderen bezig ziet en zelf tevens kunt genieten van de prachtige kustlijnen van een land als Portugal.

Organiseren jullie ook groepsreizen voor studentenverenigingen?

Surfen voor groepen van studie- en studentenverenigingen is de afgelopen jaren ongekend populair geworden. Het leuke is dat er een hele hoop mogelijk is. Een surftrip met verblijf in een surfkamp met leuke tipi-tenten in Frankrijk (incl. vervoer per bus) of juist een mooi surfhuis in Portugal. Alles kan. Met de groep op een sunset-cruise? Wij regelen het. En of jullie groep nou 10 personen is, 150 of iets daartussen, wij hebben altijd een passend aanbod.

Voor wie zijn jullie groepsreizen geschikt?

Surfen voor groepen is letterlijk voor iedereen. Of jullie nu een schoolklas, voetbalteam, studentenvereniging, bedrijfsafdeling of studenten zijn, surfen is geschikt voor iedereen. En ook jouw/jullie niveau maakt niet uit want je kunt een groepsreis surfen boeken voor surfers van alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderde surfers.

Over SurfaWhile