Book safe & secure No booking fee Free advice / 5 - reviews

Dominique surft 2 weken in Noord-Portugal

Array

Dominique surft 2 weken in Noord-Portugal


N: 40° 12′ 11.93″ W: 8° 24′ 36.925″

Afgelopen zomer is Dominique 2 weken wezen surfen in Noord-Portugal, in Praia da Tocha om precies te zijn. Wij spraken haar over haar ervaringen met het surfen, de leuke andere mensen in het camp en wat ze allemaal doet. Oh, en ze gaat ook nog even in op het eten.

Surfen in Noord-Portugal

”Ik sta op het station, geen idee wat ik kan verwachten van dit surfkamp. Het busje arriveert en meteen zit de sfeer er goed in. Het duurt niet al te lang voordat we arriveren bij het kamp. Je bagage wordt uit het busje gepakt en je wordt met de grootste glimlach verwelkomd. We krijgen een welkomst drankje en worden meteen rondgeleid door het prachtige camp (waar je je meteen al een een andere wereld waant). Ik zie de surfplanken al staan en heb direct zin om het water in te gaan. Ik denk: dit wordt gewoon twee weken optimaal genieten!”

”Elke dag naast het surfen zijn er verschillende activiteiten zoals yoga, armbandjes maken of volleybal, georganiseerd door het mega enthousiaste en gezellige team. Elke avond wordt gevuld met een ander avond programma waaronder quizzes, karaoke, film avond en noem maar op. Hierdoor breng je veel tijd door met de hele groep en ken je binnen no-time iedereen (zelfs bij naam). Elke week krijg je de mogelijkheid om een tripje te maken naar Porto. Hier leiden ze je door alle kleine straatjes en sluit je samen met de groep af met een hapje en drankje terwijl je kijkt naar een prachtige zonsondergang.”

”En dan heb ik het nog niet eens gehad over het surfen. Natuurlijk staat het kamp in het teken van surfen en ga je zowat elke dag heerlijk het water in (wat overigens best wel koud is) om weer zoveel mogelijk golven te pakken. De lessen worden gegeven door gepassioneerde surfers en die vibe brengen ze bij iedereen over. De lessen zijn goed verzorgd en ze geven je goede persoonlijke feedback.”

”Om al deze activiteiten te kunnen doen heb je energie nodig. En laat het eten nou echt AMAZING zijn, oef er is geen avond voorbij gegaan waarbij ik niet een tweede keer heb opgeschept! (Eigenlijk ook geen ochtend waarbij ik geen tweede ontbijt heb gehaald, oeps)’. ”

”Surfen, creativiteit, gezelligheid dit kamp heeft echt alles. Ik kan er nog heel veel over vertellen, maar ik zou zeggen, ga het zelf beleven!”

Hans van Mourik

Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, outdoors en ondernemen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zeer brede kennis over de surfreis-wereld.